Şi-a lovit şi ameninţat cu moartea bunica pentru că nu i-a dat banii de pensie ca să îi cheltuie la jocuri de noroc

Şi-a lovit şi
ameninţat cu moartea bunica pentru că nu i-a dat banii de pensie ca să îi
cheltuie la jocuri de noroc

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 35 de ani din Tecuci este cercetat pentru violenţă în familie şi ameninţare după ce  şi-a bătut bunica, o femeie de 87 de ani, pentru că a refuzat să îi dea bani pentru jocurile de noroc.

Speriaţi de scandalul care se aude din apartamentul vecin, locatarii unui bloc din Tecuci au sunat la 112, iar la faţa locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie. Ajunşi în strada Gheorghe Petraşcu, militarii au fost întâmpinaţi de  un bărbat în vârstă de 35 ani, aflat sub influenţa alcoolului, care le-a declarat că scandalul a pornit de la o neînţelegere mai veche pe care o are cu bunica sa, în vârstă de 87 ani.  

”Femeia le-a declarat jandarmilor că nepotul său, după ce consumă alcool, devine violent şi nu de puţine ori a agresat-o fizic şi verbal, iar comportamentul acestuia este determinat de „pasiunea” bărbatului pentru jocuri de noroc, obicei pentru care consumă toate resursele financiare din familie”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Întrucât bunica a refuzat să îi dea bani din pensia sa, bărbatul s-a enervat şi într-un acces de furie a început să o lovească pe bătrână, cu palmele, pe diferite părţi ale corpului şi să o ameninţe cu moartea.

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei, unde jandarmii i-au întocmit actele penale pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: