Şi-a bătut mama de 85 de ani, dar judecătorii l-au lăsat în libertate. Motivul pentru care agresorul a ajuns finalmente în arest

Şi-a bătut mama de 85 de ani, dar judecătorii l-au lăsat în libertate. Motivul pentru
care agresorul a ajuns finalmente în arest

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 56 de ani şi-a agresat mama, iar poliţiştii au emis un ordin de protecţie pe numele său, interzicându-i să se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri faţă de victimă şi domiciliul acesteia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 7 ianuarie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi telefonic, de o femeie, de 85 de ani, din municipiul Galaţi, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său, de pe strada Răşinari, pe fondul unui conflict spontan, a fost agresată fizic de fiul său, în vârstă de 56 de ani.

”În urma verificărilor poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, şi după completarea formularului de evaluare a riscului,  au emis un ordin de protecţie  provizoriu, dispunând  evacuarea  agresorului, pentru o perioadă de 5 zile, din imobilul de pe strada Răşinari, precum şi păstrarea unei distanţe de 50 de metri faţă de victimă şi domiciliul acesteia”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Ulterior, bărbatul cercetat pentru infracţiunea de violenţă în familie a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Miercuri,  26 februarie, agresorul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, întrucât, cu o zi înainte, fusese depistat având asupra sa un cuţit, încălcând în acest mod obligaţia de a nu purta arme de orice fel, impusă prin controlul judiciar. În cursul zilei de joi, 27 februarie, bărbatul va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: