Şedinţă de tragere în poligon pentru poliţiştii locali de la intervenţie rapidă, rutieră şi ordine publică

Şedinţă de tragere în poligon pentru poliţiştii locali de la intervenţie rapidă, rutieră şi ordine publică

Punct ochit, punct lovit! Foto: Poliţia Locală

Asemenea acţiuni sunt organizate periodic de către Poliţia Locală a Municipiului Galaţi, în Poligonul UM 2468 Smârdan-Cişmele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru câteva ore toate efectivele Poliţiei Locale au luat parte la această şedinţă de trageri, o formă de pregătire specială a oamenilor legii. Pe parcursul acţiunii poliţiştii locali şi-au demonstrat îndemânarea şi priceperea în mânuirea armelor.

„Acest exerciţiu face parte din pregătirea periodică a poliţiştilor locali gălăţeni. Tot cu această ocazie am organizat şi o competiţie iar cei mai buni tragători au fost recompensaţi cu medalii, cupe şi diplome. În urma acestor trageri personalul Poliţiei Locale a demonstrat că este bine pregătit şi gata de intervenţie”, a declarat Mihai Manoliu, directorul Poliţiei Locale a Municipiului Galaţi.

În urma concursului de trageri pe podium s-au clasat: Istrate Cornel – locul I, Vieru Laurenţiu – locul II, Oprea Daniel – locul III. Pe echipe, clasamentul este următorul: Serviciul Rutieră – locul I, Serviciul Intervenţie Rapidă – locul II, Serviciu Siguranţă Publică – III.

La şedinţa de trageri din Poligonul UM 2468 Smârdan-Cişmele a luat parte şi Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, dar şi reprezentanţii unor structuri militarizate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: