Şcolile şi liceele din judeţul Galaţi, incluse în itinerariile de patrulare ale poliţiştilor

Şcolile şi liceele
din judeţul Galaţi, incluse în itinerariile de patrulare ale poliţiştilor

Foto: IPJ Galaţi

Zeci de poliţişti gălăţeni de la structurile de poliţie rutieră şi ordine publică au fost în teren, în zona şcolilor şi liceelor din judeţ, pentru a asigura deplasarea în siguranţă a elevilor, cadrelor didactice şi părinţilor la unităţile de învăţământ, la începutul anului şcolar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni, 9 septembrie, poliţiştii gălăţeni de la structurile de poliţie rutieră şi ordine publică au fost în teren, în zona şcolilor şi liceelor din judeţ, având ca misiune siguranţa elevilor, cadrelor didactice şi părinţilor care au participat la festivităţile de deschidere a noului an şcolar.

Poliţiştii rutieri aflaţi în serviciu pe arterele de circulaţie intens tranzitate şi din apropierea unităţilor de învăţământ au asigurat fluenţa traficului.

”Încă de la debutul anului şcolar, fiecare unitate de învăţământ a fost inclusă în itinerariile de patrulare auto şi pedestre, astfel încât, în zonele respective, să fie asigurat un climat de ordine şi siguranţă publică”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: