Şase studenţi de la Facultatea de Arte vorbesc despre impactul oraşului Galaţi asupra lor

Şase studenţi de la Facultatea de Arte vorbesc despre
impactul oraşului Galaţi asupra lor

Foto: UGAL

Studenţii de la Facultatea de Arte, specializarea Teatru, au ales să vorbească cu sinceritate despre ei, făcând o radiografie a comunităţii în care trăiesc. Un exerciţiu poate incomod, dar absolut necesar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sub îndrumarea lectorului universitar Adelaida Zamfira (Costache), şase studenţi ai Facultăţii de Arte, specializarea Teatru au scris despre impactul oraşului Galaţi asupra lor, pornind de la un exerciţiu de actorie.

Textele au fost prezentate în cadrul unor ateliere cu public, iar apoi au ajuns să facă parte dintr-un performance, care te invită la sinceritate. Întâlnirile sunt urmate de discuţii libere pe această temă. La finalul proiectului, se va realiza un DVD cu părerile celor din public, ele făcând parte din performance.

Studenţi:

- Eduard Nanu – anul III

- Carmen Holban – anul III

- Andrei Ardeleanu – anul II 

- Mihai Păun – anul I

- Silviu Dobre – anul III

- Andrei Călina – anul III

Coordonatorul proiectului este lectorul universitar Adelaida Zamfira (Costache) de la Facultatea de Arte, specializarea Teatru. Evenimentul „Galaţi vs Galaţi” va avea loc miercuri, ora 15,00, în cadrul Festivalului Interjudeţean de Teatru pentru Elevi, ediţia a XVIII-a, ce se desfăşoară la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”. Intrarea este liberă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: