Şase persoane au fost rănite în urma unui grav accident rutier, la Galaţi. Un autobuz plin cu călători a fost lovit de un TIR scăpat de sub control

Şase persoane au fost rănite
în urma unui grav accident rutier, la Galaţi. Un autobuz plin cu călători a fost
lovit de un TIR scăpat de sub control

Şase persoane au fost rănite în accident Foto: GSDG

Şoferul autotrenului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul autovehiculului, care a lovit în plin un autobuz cu călători.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şase persoane au fost rănite într-un accident rutier produs astăzi sub podul de la Fileşti. Un autobuz care circula pe traseul 25 şi care era plin cu călători a fost lovit în plin de un TIR pe care şoferul l-a scăpat de sub control.

Şoferul autotrenului circula cu viteză mare, iar carosabilul era umed, astfel că autovehiculul nu a mai putut fi oprit la timp. Şoferul autobuzului a fost grav rănit, ca şi un pasager din mijlocul de transport în comun. Alte patru persoane au suferit răni uşoare, toţi fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de la descarcerare, SMURD şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar şoferul vinovat de producerea accidentului este audiat.

citeste totul despre: