Începe Oktoberfest Galaţi 2017 şi târgul de toamnă. 84 de poliţişti locali vor asigura ordinea şi siguranţa publică

Începe Oktoberfest
Galaţi 2017 şi târgul de toamnă. 84 de poliţişti locali vor asigura ordinea şi
siguranţa publică

Poliţiştii locali vor supraveghea şi standurile de la târgul de toamnă Foto: Adevărul

În perioada 28 septembrie-01 octombrie 2017, efective importante de poliţişti locali vor asigura ordinea şi siguranţa publică la două evenimente care au loc în Galaţi: Oktoberfest Galaţi 2017 şi târgul de toamnă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cele patru zile de desfăşurare a manifestării „Oktoberfest Galaţi 2017”, eveniment care va avea loc pe platoul din faţa Sălii Sporturilor din Galaţi şi la care se estimează o participare numeroasă, se vor afla la datorie 48 de poliţişti locali de la ordine publică, 28 de poliţişti locali din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră şi opt poliţişti locali de la Serviciul Control Activităţi Comerciale.

La evenimentul din Piaţa Centrală a oraşului, care debutează pe data de 29 septembrie 2017, se vor afla în dispozitiv, în cele trei zile de desfăşurare, 104 poliţişti locali de la ordine publică, siguranţă rutieră, intervenţie rapidă şi control activităţi comerciale.

”Pe parcursul celor două manifestări poliţiştii locali vor lua măsuri de fluidizare a traficului rutier, de menţinere a ordinii şi liniştii publice şi măsuri pentru desfăşurarea de activităţi comerciale cu respectarea legislaţiei în vigoare”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Poliţiştii locali se vor ocupa şi de îndepărtarea cerşetorilor, persoanelor fără adăpost şi comercianţilor ambulanţi şi, după caz, îi vor sancţiona. Oamenii legii vor supraveghea grupurile de persoane (minori, tineri) care tulbură ordinea şi liniştea publică sau care se dedau la activităţi ce pot provoca scandal şi vor înlătura persoanele aflate în stare de ebrietate, urmând să ia măsuri conform legii nr. 61/1991.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările