Încă trei tuneluri dezinfectante, donate de o firmă privată, au fost montate în spitalele din Galaţi

Încă trei tuneluri dezinfectante, donate de o firmă privată, au fost montate în spitalele din Galaţi

Aşa arată tunelurile donate FOTO I Negru

În total, în unităţile medicale din subordine Consiliul Judeţean Galaţi există deja opt astfel de dispozitive, provenind din donaţii. Alte trei tuneluri, comandate de instituţie, urmează să fie montate în zilele următoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consiliul Judeţean Galaţi anunţat că a montat la Spitalul de Boli Infecţioase şi la Spitalul de Pneumoftiziologie încă trei tuneluri dezinfectante pentru personal, pacienţi şi echipamente.  Tunelurile amintite au fost donate de către firma Next Energy Parteners SRL.

„Echipamentele sunt prevăzute cu pulverizatoare cu senzor de mişcare, covor umed pentru dezinfectarea încălţămintei, lampă UV şi termometru digital. Astfel, dezinfectarea se va realiza atât prin pulverizarea unor soluţii biocide, cât şi cu ajutorul razelor ultraviolete”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi. 

„Mă bucur că mediul de afaceri este alături de noi şi sprijină măsurile de combatere a noului coronavirus. De aceea, vreau să mulţumesc reprezentanţilor firmei Next Energy Parteners SRL pentru această donaţie. De asemenea, mulţumesc tuturor celor care prin sponsorizări sau alte acţiuni sunt alături de noi în această luptă”, a adăugat oficialul.

Alte două tuneluri dezinfectante au fost montate anterior la Spitalul de Boli Infecţioase şi unul la Spitalul de Pneumoftiziologie. De asemenea, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă sunt deja instalate trei astfel de dispozitive, care au fost donate de către societatea civilă şi oameni de afaceri, iar Consiliul Judeţean Galaţi a aprobat achiziţionarea pentru această unitate medicală a încă trei astfel de tuneluri dezinfectante.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările