În plin scandal al răpirilor şi crimelor de la Caracal, un copil de 13 ani face glume la 112. A apelat numărul de urgenţă, spunând că a fost răpit de un taximetrist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Tecuci au identificat un minor, din localitate care, în contextul unui joc cu un prieten, a sesizat în mod fals, la numărul unic de urgenţă 112, că ar fi fost victima unei infracţiuni de lipsire de libertate.

Pe 30 iulie, la ora 14,35, Poliţia municipiului Tecuci a primit un apel telefonic, pe numărul unic de urgenţă 112, prin care o persoană, care afirma că se numeşte Dincă Marian, sesiza faptul că a fost luată cu forţa de un taximetrist şi este ţinută în locuinţa acestuia, legată la ochi. Apelul a fost localizat ca fiind efectuat dintr-un cartier de pe raza municipiului Tecuci, de pe un terminal mobil.

”În urma apelului, poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru  comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în  mod ilegal şi, efectuând activităţi de investigare specifice, au identificat, la scurt timp, locaţia de unde a fost făcut apelul telefonic, precum şi pe apelant. Acesta, un minor de 13 ani, din municipiul Tecuci, aflat la domiciliul unor rude, a declarat poliţiştilor că nu a fost victima niciunei infracţiuni şi că a făcut sesizarea respectivă în contextul unui joc cu un prieten, folosind un nume fals şi un telefon mobil cu cartelă prepay”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Având în vedere vârsta minorului, sub 14 ani, acesta nu a putut fi  sancţionat contravenţional pentru că a sunat la 112  fără un motiv întemeiat.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite