3.870 de persoane autoizolate la domiciliu în judeţul Galaţi. În câteva ore au fost aplicate amenzi de 87.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Patrule mixte formate din poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au legitimat sute de persoane, fiind verificate şi 153 de autoturisme.

În cursul nopţii de 25/26 martie, forţele de ordine au acţionat pe raza judeţului Galaţi, în sistem integrat, în echipe mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

În cursul acţiunii au fost legitimate 206 persoane şi verificate 153 de autoturisme. Forţele de ordine au aplicat 77 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 87.000 de lei.

Conform informaţiilor oferite de Direcţia de Sănătate Publică Galati, astăzi 26 martie în judeţul Galaţi 3.870 de persoane sunt în autoizolare la domiciliu şi 92 persoane se află în carantină instituţionalizată. Până ieri inclusiv, au iesit din autoizolare după o monitorizare de 14 zile 1.224 de persoane.                                                        

"În continuare insistăm să respectaţi măsurile transmise de autorităţi şi să vă informaţi doar din surse oficiale", precizează reprezentanţii Prefecturii Galaţi. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite