12.000 ţigarete de contrabandă şi un autoturism, confiscate de inspectorii vamali gălăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Giurgiuleşti au reţinut în vederea confiscării aproximativ 12.000 ţigarete de contrabandă şi un autoturism cu locaşuri special amenajate pentru transportul acestora. Autoritatea vamală a aplicat amenzi contravenţionale în cuantum de 18.000 lei.

În data de 19 mai 2014, inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Giurgiuleşti , împreună cu poliţiştii de frontieră, au dejucat  trei tentative de introducere ilegală în ţară a ţigaretelor de contrabandă.

În data de 19 mai 2014, în decurs de trei ore, inspectorii vamali au descoperit, în trei autoturisme, 11 780 bucăţi  ţigarete, diferite mărci ( Ritm, Winston şi Ashima), ascunse  în vederea sustragerii de la vămuire sub scaunele faţă a unui autoturism Nissan, în plafonul unui Mercedes, cât  şi în locaşuri special amenajate în podeaua spate a unui  autoturism marca  VW Passat, înmatriculate  în  Bulgaria.
      
Autoritatea vamală a reţinut în vederea confiscării cantitatea de 11 780 bucăţi ţigarete de contrabandă şi autoturismul cu locaşuri special amenajate în vederea disimulării ţigărilor , sancţionând contravenţional şoferii cu amenzi în valoare totală  de 18 000 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite