Ziua Unirii Principatelor Române stoarce de bani Primăria Focşani

Ziua Unirii Principatelor Române stoarce de bani Primăria Focşani

Anul trecut, Ziua Unirii Principatelor a avut parte de un decor special

Deocamdată, Consiliul Judeţean Vrancea nu a organizat nicio şedinţă pentru alocare de fonduri la manifestarea din 24 ianuarie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consiliul local Focşani a alocat de la bugetul propriu suma de 91.000 de lei, pentru organizarea manifestărilor de 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române.

La aceste manifestări a fost invitat şi preşedintele Klaus Iohannis, care nu a confirmat încă prezenţa la Focşani, întrucât în aceeaşi zi a promis că merge la Iaşi şi apoi în prima vizită oficială în Republica Moldova, astfel că autorităţile vor să se pregătească cât mai bine pentru eveniment.

În principal, banii sunt folosiţi pentru achiziţionarea de materiale promoţionale, cum ar fi fulare tricolore, afişe, banere, insigne dar şi pentru amenajarea scenei şi plata utilităţior în zona de desfăşurare a evenimentului.

Este de aşteptat ca şi Consiliul Judeţean să participe cu o sumă consistentă la manifestări, după ce anul trecut bugetul alocat manifestărilor a fost de aproximativ 350.000 de lei. 

Primăria Focşani cumpără fulare tricolore de 12 000 de lei

Cele 1200 de fulare reprezintă materiale promoţionale care se vor acorda pentru sărbătorirea Zilei de 24 ianuarie. În total, Primăria contribuie la sărbătoarea Unirii Principatelor Române cu suma de 30.000 de lei.

Primăria Focşani se pregăteşte de operaţiunea „tricolorul” pentru data de 24 ianuarie

Cu această ocazie vor fi cumpărate fulare tricolore, cocarde, steguleţe şi alte materiale promoţionale dedicate evenimentului Micii Uniri de la 1859.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: