WC-urile ecologice mizere din Grădina Publică au dispărut peste noapte după ce primarul a primit fotografii cu starea lor de la un consilier local

WC-urile ecologice mizere din Grădina Publică au dispărut peste noapte după ce primarul a primit fotografii cu starea lor de la un consilier local

Aşa arată WC-ul ecologic la Focşani

Această activitate se află în administrarea Direcţiei de Dezvoltare şi Servicii Publice Focşani, instituţie subordonată Primăriei.

Ştiri pe aceeaşi temă


Pentru focşănenii prinşi cu treburi prin oraş, dar mai ales pentru persoanele aflate în tranzit prin municipiu, găsirea unei toalete publice este o veritabilă aventură, a cărei finalitate are mici şanse să fie una satisfăcătoare.

În Focşani, situaţia WC-urilor stradale este una cronică, cetăţenii fiind nevoiţi să caute alte procedee pentru a-şi rezolva necesităţile fiziologice.

Iar când acestea există, din cauza condiţiilor mizerabile pe care le oferă te lipseşti să mai intri în ele. Ne referim la toaletele ecologice din oraş, respectiv cele patru aflate în Grădina Publică (foto jos), în vecinătatea Ateneului Popular, focar de infecţie.

Consilierul local Ionuţ Filimon a tras joi un semnal de alarmă în şedinţa de consiliu local cu privire la acest aspect, înmânându-i câteva fotografii făcute la faţa locului primarului Cristi Misăilă.

Se pare că demersul alesului a avut succes, pentru că astăzi cele patru toalete ecologice au fost ridicate (foto jos), cel mai probabil pentru igienizare, existând însă şi varianta să nu mai fie aduse acolo deloc.

 

citeste totul despre: