VIDEO Salvatorii montani intervin să recupereze trei copii dintr-o maşină blocată în zăpadă. În zonă, vântul bate cu putere

VIDEO Salvatorii montani intervin să recupereze trei copii dintr-o maşină blocată în zăpadă. În zonă, vântul bate cu putere

O maşină a rămas blocată în zăpadă  FOTO: Salvamont Vrancea

Salvament Vrancea recomandă amânarea planurilor de călătorie pentru cei care preferă drumeţiile, cel puţin până la ameliorarea vremii.

Ştiri pe aceeaşi temă

O echipă de salvatori montani intervin în acest moment pentru recuperarea a patru persoane, dintre care 3 copii, blocate într-un autoturism înzăpezit în zona Păuleşti.

Potrivit Salvamont Vrancea, sâmbătă dimineaţă, la baza Păuleşti, stratul de zăpadă măsoară 10-20 cm şi vântul bate cu putere, cu peste 70 km pe oră, viscolind zăpada.

Dacă printre planurile de weekend se numără şi drumeţiile în zona montană, vă recomandăm să le amânaţi până la ameliorarea vremii. Evitaţi deasemenea, deplasările cu autoturismele, iar dacă este absolut necesar echipaţi-le corespunzător perioadei de iarnă şi informaţi-vă asupra stării drumurilor. Salvatorii montani se vor afla la datorie în baza Păuleşti, pentru informaţii apelaţi 0-SALVAMONT/ 0725 826 668 sau 112 în caz de urgenţă”, potrivit Salvamont Vrancea.

citeste totul despre: