VIDEO Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea: „Iohannis a vândut copii din Vrancea pe bani grei“

VIDEO Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea: „Iohannis a vândut copii din Vrancea pe bani grei“

Dragoş Bîrlădeanu l-a atacat pe noul şef al statului

Dragoş Bîrlădeanu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea şi membru PSD, a declarat în urmă cu o săptămână, într-o vizită într-un sat din judeţ, că Iohannis a vândut copii din Vrancea înainte de a fi primar şi că în acest fel şi-a cumpărat prima casă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, pesedistul Dragoş Bîrlădeanu, a fost filmat săptămâna trecută la o adunare publică, vorbindu-le unor săteni despre  „păcatele” candidatului Iohannis şi cum a ajuns acesta proprietar de şase case.

Filmuleţul a fost postat pe Ziarul de Vrancea iar declaraţiile vicepreşedintelui CJ Vrancea sunt halucinante.

Bîrlădeanu spune că, înainte de a fi primar, Iohannis a vândut în străinătate copii chiar din Vrancea.

„Acest Iohannis, înainte să fie primar a vândut copii în străinătate. Copii din Vrancea, din România, din Vidra, au fost vânduţi în străinătate pe bani grei. Are şase case. Prima casă şi-a făcut-o din banii pe care i-a câştigat de pe urma copiilor vânduţi”, le-a spus mâna dreaptă a lui Oprişan sătenilor din Vidra, la o acţiune de inaugurare a unui drum pe care nu s-a făcut nimic.


Am încercat să aflăm dacă Dragoş Bîrlădeanu îşi menţine declaraţia făcută la adresa noului şef al statului, dar nu a răspuns la telefon.

Nu este primul caz de astfel de declaraţii ale liderilor PSD din Vrancea. Unul dintre ei, fost viceprimar al Focşaniului, actual consilier local, Bogdan Matişan, a declarat luni, după publicarea rezultatelor alegerilor prezidenţiale 2014,  că cei care l-au votat pe Iohannis „au o minte cât o nucă” şi sunt „cocalari”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările