VIDEO Mesajul sinistru pentru români al unui patron de pompe funebre: „Să ştiţi că stocul este disponibil“

VIDEO Mesajul sinistru pentru români al unui patron de pompe funebre: „Să ştiţi că stocul este disponibil“

Cătălin Olaru este patron de firmă de servicii funerare

Administratorul firmei de pompe funebre din Focşani spune că este un mesaj de prevenţie şi responsabilizare a populaţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Patronul unei firme de servicii funerare din Focşani se numără printre oamenii care în aceste zile încearcă, prin puterea sa de convingere, să-i determine pe oameni să nu mai iasă din case, din cauza pandemiei de coronavirus de la nivel mondial.

În ciuda faptului că afacerea sa ar avea de suferit, întrucât firmele de pompe funebre sunt profitabile în funcţie de numărul înmormântărilor, Cătălin Olaru speră ca totuşi ca oamenii să se sperie de perspectiva care îi aşteaptă dacă nu respectă regulile stabilite de autorităţi.

Tânărul patron a înregistrat un mesaj video, nădăjduind că va fi urmărit de cât mai multă lume iar numărul morţilor în rândul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 să rămână zero în Vrancea, ca acum. Mesajul transmis este următorul: ”Am un mesaj pentru dumneavoastră, dragi români. Din ţară cât şi de afară, pentru că noi facem, şi repatrieri. Ştaţi acasă, dacă nu vreţi să ajungeţi la noi. Să ştiţi că stocul este disponibil".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: