VIDEO Preoţii i-au cântat lui Marian Oprişan „Vrednic este!“: „În aparatul administrativ sunt oameni cinstiţi care vă slujesc cu multă dăruire şi credinţă“

VIDEO Preoţii i-au cântat lui Marian Oprişan „Vrednic este!“: „În aparatul administrativ sunt oameni cinstiţi care vă slujesc cu multă dăruire şi credinţă“

Preotul Florin Răuţă, aproape să-i sărute mâna lui Marian Oprişan

Distincţia a fost acordată cu prilejul sfinţirii Catedralei Ortodoxe „Sf. Cuvioasa Parascheva“ din Focşani. Marian Oprişan a primit şi o icoană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, ÎPS Ciprian, i-a acordat luni, 14 octombrie, lui Marian Oprişan, cu ocazia sfinţirii mici a Catedralei Ortodoxe "Sf. Cuvioasa Parascheva" din Focşani, Ordinul "Sfântul Mucenic Sava de la Buzău, Clasa I".

Distincţia i-a fost acordată în semn “de apreciere şi mulţumire pentru sprijinul material şi moral oferit pentru realizarea lucrărilor de zidire şi înfrumuseţare a bisericii”, după cum s-a exprimat arhiepiscopul.

În timp ce i se punea eşarfa după gât, Oprişan a scăpat medalia care-i fusese pusă în piept, iar preotul care slujeşte la catedrală s-a grăbit, fără succes, să o adune de pe jos. Acelaşi preot a fost la un pas să-i sărute mâna lui Oprişan, căruia i-a adus un laudatio.

"Nu doar pentru acest edificiu ecleziastic, ci pentru toate proiectele de mare anvergură pe care le-aţi făcut în anii de administraţie în judeţul Vrancea şi pentru faptul că în aparatul administrativ pe lângă dumneavoastră sunt oameni recrutaţi din mijlocul bisericii, crescuţi aşa cum spunea vrednic Vlădică, în miros de tămâie şi gust de prescură, oameni cinstiţi care vă slujesc cu multă dăruire şi credinţă, noi vă dăruim o icoană a Maicii Domnului, ocrotitoarea domniei voastre", a spus preotul Florentin Răuţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: