VIDEO Ministrul Lucrărilor Publice, candidat la Primăria Focşani, a votat. Ion Ştefan:  "Îmi doresc ca 27 septembrie să fie o dată istorică pentru Vrancea"

VIDEO Ministrul Lucrărilor Publice, candidat la Primăria Focşani, a votat. Ion Ştefan: 

Ion Ştefan a votat la Şcoala "Ştefan cel Mare"

Ion Ştefan a venit cu soţia sa la Secţia de vot de la Şcolala Ştefan cel Mare, însoţit de candidatul la funcţia de viceprimar, Liviu Macovei şi soţia acestuia din urmă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ion Ştefan, Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, candidat pentru funcţia de primar al municipiului Focşani, a votat duminică, la ora 11.00, la Şcoala Ştefan cel Mare, împreună cu colegul său de partid şi candidatul la funcţia de viceprimar, omul de afaceri Liviu Macovei.

Cei doi, care sunt şi vecini în Focşani, au venit împreună cu soţiile şi după ce şi-au exercitat deptul de vot au oferit scurte declaraţii.

"Îmi doresc ca noi, vrâncenii, focşănenii, să spunem că data de 27 septembrie a fost o zi istorică şi va rămâne în istoria judeţului Vrancea ca momentul în care focşănenii şi vrâncenii şi-au hotărât o altă soartă. Aşa cum s-a întâmplat în alte oraşe din ţară, Oradea, Cluj Napoca, vrem să aducem o administraţie cu faţa către cetăţean", a spus Ion Ştefan, candidatul PNL la funcţia de primar.

"Am votat pentru un oraş în care asfaltul să ni se pară o banalitate şi nu doar un cadoul al primarului făcut în campania electorală. În acelaşi timp am votat pentru un judeţ fără baroni", a spus şi pretendentul la scaunul de viceprimar, Liviu Macovei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările