VIDEO Marian Oprişan, dispută pe teme vestimentare în şedinţa de consiliu judeţean. „Nu e picnic aici. Trebuia să veniţi în costum, nu în vestă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Disputa aavut loc în Consiliul Judeţean
Disputa aavut loc în Consiliul Judeţean

Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, le-a reproşat unor consilieri locali prezenţi la şedinţa programată vineri, 8 noiembrie, că sunt îmbrăcaţi necorespunzător.

Şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Vrancea programată pentru ziua de vineri, 8 noiembrie, a avut ca principal punct pe ordinea de zi împărţirea a peste 14 milioane de lei, bani proveniţi din fondul de rezervă al instituţiei, către comunele din judeţ.

Reprezentanţii PNL au mediatizat înainte de şedinţă infomaţia potrivit căreia fondurile urma să fie distribuite exclusiv către primăriile PSD, motiv pentru care ar fi fost pregătiţi să protesteze în cadrul întrunirii.

Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, a retras în ultimul moment proiectul de hotărâre de pe ordinea de zi, motivând că au apărut solicitări de alocare şi de la alte comune, iar repartizarea banilor se va face în şedinţa viitoare. 

Pe de altă parte, şeful CJ Vrancea a lansat o dispută pe teme vestimentare în cadrul şedinţei, reproşându-le aleşilor judeţeni Adrian Creţu de la PNL şi Cătălin Gheţu de la PSD modul în care au venit îmbrăcaţi: unul în vestă, celălalt într-un pulover roşu.

“Marian Oprişan: Scrie în lege negru pe alb că trebuie să fiţi îmbrăcaţi corespunzător.

Adrian Creţu: Ce înseamnă corespunzător? Aţi fost dumneavostră manechin şi ştiţi cum se îmbracă corespunzător?

Marian Oprişan: Nu e picnic aici. Trebuia să veniţi în costum, nu în vestă, nu în cămaşă.

Liviu Bostan, consilier judeţean PNL: Data viitoare o să vă pregătim o vestimentaţie deosebită, să vedem dacă o să vă placă.

Marian Oprişan: Atunci nu o să staţi la şedinţă”.

La finalul şedinţei extraordinare, consilierul judeţean PSD Cătălin Gheţu, cel care venise la întrunire îmbrăcat într-un pulover roşu, s-a dus la Marian Oprişan şi i-a cerut scuze pentru vestimentaţie. Preşedintele CJ Vrancea l-a iertat printr-un gest aprobator.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite