VIDEO Cum a fost trimis „la mă-sa”, de ministrul „Grindă”, activistul George Simion, preşedintele AUR

VIDEO Cum a fost trimis „la mă-sa”, de ministrul „Grindă”, activistul George Simion, preşedintele AUR

Ion Ştefan şi George Simion s-au certat la poarta ministrului

Discuţiile contradictorii dintre ministrul Ion Ştefan şi George Simion au avut loc chiar în poarta locuinţei ministrului, la Focşani. Dialogul a fost postat pe Facebook de către liderul Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR).

Ştiri pe aceeaşi temă

Activistul George Simion, preşedinte al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), partid care s-a înscris în bătălia locală la alegerile locale din acest an, a surprins în weekend-ul recent încheiat printr-un filmuleţ postat pe pagina sa de Facebook.

El s-a aflat în Vrancea şi a filmat două case devenite celebre, respectiv domeniul preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, de la KM 27 şi casa ministrului Lucărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, zis "Grindă" tocmai din motiv de casă.

Dacă la Oprişan, unde a mers însoţit de un fost ofiţer de poliţie, Simion a fost întâmpinat de un îngrijitor, care i-a deschis totuşi porţile, lăsând să se vadă în curte un iaht, preşedintele AUR a avut mai mult noroc la casa din Focşani a lui Ion Ştefan, unde l-a găsit chiar pe ministru dând indicaţii unor muncitori care-i schimbau pavelele în curte.

Între cei doi a avut un schimb de replici fără menajamente, cu accente grobiene pe alocuri.

George Simion: “-Vă supăr dacă ne arătaţi şi nouă casa? Toată lumea are impresia că e o casă foarte mare. Care e situaţia cu proiectul acesta?”

Ion Ştefan: “-Întreab-o pe maică-ta, mă?”
George Siomion: “-S-o-ntreb pe mama?”
Ion Ştefan: “-Da, mă-ta poate ştie ea!”
George Simion: “-Mă-ta? Aşa vorbeşte un ministru al Guvernului României? “
Ion Ştefan: “-Da, aşa vorbeşte, care e problema? Sunt la mine în curte şi fac ce vreau”.

Concluzia lui Simion, după periplul prin Vrancea, a fost menţionată tot pagina de Facebook: “Mai rare zilele când un ministru te trimite la <<mă-ta>>. Este judeţul lui Marian Oprişan, unde mama lui este el. Iar mama lui are 7 vile într-un singur complex, în valoare de 3 milioane de euro”.

Mai puteţi citi şi:

VIDEO SERIAL „ADEVĂRUL“ Toate vilele baronilor din România. Oprişan stă în „fortăreaţa“ mamei

Ce poreclă a primit ministrul PNL refuzat pentru portofoliul Dezvoltare. „Primarul taxailă“ faţă cu „deputatul grindă“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările