VIDEO Descoperire macabră într-un apartament din Focşani. Poliţia a reacţionat la patru zile de la sesizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperire macabră într-un apartament din Focşani. Poliţia a reacţionat după patru zile de la sesizarea făcută de vecini.

Cadavrul în descompunere al unei femei în vârstă de aproximativ 65 de ani a fost găsit luni seara într-un apartament din Focşani.

Femeia locuia singură în apartartamentul de la etajul I şi suferea, potrivit vecinilor, de probleme psihice. Ea nu mai fusese văzută de o săptămână iar vecinii au sunat la 112 după ce au simţit un miros extrem de greu pe casa scării.

Pompierii au escaladat fereastra apartamentului şi au găsit-o pe femeie fără suflare, lângă uşa de la intrare în apartament. Ei nu au găsit însă şi cheile locuinţei, fiind nevoiţi să spargă uşa de la intrare astfel încât să ridice cadavrul care a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie. Aceeaşi vecini spun că fiica femeii, în vârstă de 45 de ani, care a locuit în acelaşi apartament, avea la rândul său probleme psihice şia fost găsită înecată în urmă cu două săptămâni.

Oamenii din bloc ne-au precizat că au anunţat poliţia încă de vinerea trecută despre faptul că s-ar fi întâmplat ceva suspect cu femeia, dar că oamenii legii au tratat cazul cu nepăsare. Abia sâmbătă a venit un polliţist în blocul lor, care le-a solicitat să ia legătura cu şeful asociaţiei de proprietari, care la rândul său să sesizeze mai departe cazul, întrucât poliţiştii nu îşi asumă spargerea uşii pentru a intra în casă. Mai mult, poliţiştii şi-au dat cu părerea că femeia ar putea fi plecată la rude, ceea ce s-a dovedit că nu au avut dreptate, fără să ia în calcul varianta corectă prezentată de vecini, şi anume aceea că femeia ar putea fi moartă în casă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite