VIDEO Dan Barna: „Moţiunea de cenzură care va urma va fi susţinută de USR“

VIDEO Dan Barna: „Moţiunea de cenzură care va urma va fi susţinută de USR“

Dan Barna, preşedinte USR

Preşedintele USR Dan Barna  şi-a început campania de strângere de semnături pentru principala funcţie în stat în judeţele din Moldova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aflat la Focşani, în cadrul campaniei de strângere de semnături pentru alegerile prezidenţiale, Dan Barna, preşedintele USR, a spus că partidul pe care îl conduce va susţine o eventuală moţiune de cenzură introdusă de opoziţie în viitoarea sesiune parlamentară.

“Moţiunea de cenzură care probabil va urma în actuala sesiune a Parlamentului va fi susţinută de USR. Noi considerăm că  această guvernare încă ţine România pe loc, ne trage înapoi cu fiecare zi în care rămâne. USR îşi va asuma guvernarea imediat ce vom avea nişte alegeri care să schimbe majoritatea parlamentară, pentru că actuala structură este una care nu permite funcţionarea unui guvern”, a spus Dan Barna.

Totodată, liderul USR a spus că nu poate anticipa la momentul actual dacă ALDE va ieşi de la guvernare după negocierile care vor avea loc cu PSD.

“Nu este o negociere pe principii şi valori, ci  Este o negociere pe bani, influenţă şi sinecuri. În măsura în care PSD va ceda la şantajul ALDE vor rămâne împreunăŢ, a mai spus Dan Barna.

La Focşani, preşedintele USR s-a întâlnit cu oamenii şi a stat de vorbă cu ei şi a spus că România are nevoie de o schimbare, pentru că actuala clasă politică este expirată.

"România astăzi nu mai furnizează încredere, nu mai asigură speranţă, vedem din evenimentele care s-au întâmplat în ultimele săptămâni că statul nu mai reuşeşte să asigure siguranţa cetăţenilor, funcţionarea spitalelor, sistemul de educaţie nu mai reuşeşte să furnizeze resursă umană profesională educată", a mai spus Dan Barna.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: