VIDEO Şi-a făcut un cadou singură, de Ziua Femeii, din "Magazinul Casei Tale". Cum a fost suprinsă hoaţa de camera de supraveghere

VIDEO Şi-a făcut un cadou singură, de Ziua Femeii, din

Tânăra, surprinsă în timp ce îşi însuşea parfumul de pe raft

Tânăra a fost surprinsă de camera de supraveghere a magazinului în timp ce îşi îndesa în poşetă un parfum luat de pe raft.

Ştiri pe aceeaşi temă

O tânără care a intrat în "Magazinul Casei Tale", din zona Piaţa Moldovei, în Foşani, a crezut că se află acasă la ea şi obiectele de pe raft i se cuvin.

 Prin urmare, ea a pus ochii pe un parfum de damă, că tot a fost Ziua Femeii, l-a testat în magazin şi profitând de faptul că vânzătoarea avea treabă cu alţi clienţi l-a îndesat în poşetă.

Spre ghinionul fetei, a fost surprisă secundă cu secundă de camera video de supravegherea magazinului, chiar dacă după ce şi-a însuşit bunul s-a făcut nevăzută. 

Unitatea comercială îi aparţine afaceristului Cristi Bălosu. Proprietarul ne-a declarat că nu este vorba despre o pagubă mare, dar că a decis să facă publice imaginile tocmai pentru a descuraja astfel de lucruri pe viitor. Probabil că poliţia se va autosesiza în acest caz.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările