VIDEO Şeful PMP Vrancea acuză primarii PSD că distrug afişele Elenei Udrea

VIDEO Şeful PMP Vrancea acuză primarii PSD că distrug afişele Elenei Udrea

Liderii PMP Vrancea

Liderii Partidului Mişcarea Populară spun că nu reuşesc să facă propagandă candidatului lor, fiindu-le distruse bannerele şi afişele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele PMP Vrancea, Nicu Tănase, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că primarii PSD au dat dispoziţie să distrugă orice afiş al oponenţilor politici.

Aşa se face că afişele lipite ziua de oamenii PMP sunt rupte noaptea de oamenii primarilor din teritoriu. Nicu Tănase este contrariat şi de faptul că deşi este campanie electorală, la Focşani autorităţile au interzis propaganda electorală prin afişare, comparând ceea ce se întâmplă aici cu locuri unde dictatura este în ascensiune.

„Întâmpinăm probleme în propaganda pe care o facem candidatului nostru din partea primarilor PSD. Nu înţeleg de ce în campania electorală nu poţi să faci campanie electorală. Este neînchipuit cum în această perioadă de o lună nu poţi să-ţi promovezi candidatul. Aşa ceva se mai întâmplă prin Belarus, Transnistria. Sunt nişte modele spre care Victor Ponta şi echipa lui privesc cu mare interes”, a declarat Nicu Tănase, preşedinte PMP Vrancea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările