VIDEO Şcoala „Nicolae Iorga” din Focşani intră în reparaţii capitale

VIDEO Şcoala „Nicolae Iorga” din Focşani intră în reparaţii capitale

Primarul a semnat contractul de finanţare

Valoarea investiţiei la şcoala din Cartierul Sud este de 3,6 milioane de lei, banii fiind obţinuţi dintr-un  proiect cu fonduri europene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul municipiului Focşani, Decebal Bacinschi, a semnat ieri contractul de finanţare pentru lucrările de modernizare a Şcolii „Nicolae Iorga” din Focşani, lucrări care se vor întinde pe o perioadă de 15 luni.

Valoarea investiţiei este de 3,6 milioane de lei, iar primarul spune că dacă lucrurile vor decurge normal şi nu vor fi contestaţii la licitaţia care va fi organizată în maxim două luni vor începe lucrările.

„Practic, mai avem de senat două contracte, la Şcoala 8 şi la Şcoala 3. Vom vorbi cu proprietarii Universităţii Bariţiu pentru ca elevii să înveţe acolo, pentru că din toamnă elevii Şcolii „Ştefan cel Mare” vor reveni în şcoala care a fost modernizată”, a spus primarul Decebal Bacinschi. 

Mai puteţi citi:

Primăria Focşani mai bagă 125 000 de euro în reabilitarea Şcolii „Ştefan cel Mare” care a înghiţit deja 4 milioane de euro din fonduri europene

Transformare radicală a Şcolii „Ştefan cel Mare”

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: