VIDEO Îndemn impresionant la vot al unei bătrâne de 87 de ani. „Politicienii să conducă ţara asta înspre bine“

Îndemn la vot al unei bătrâne

Bătrâna, din municipiul Focşani, stă singură, căci copiii ei au fost nevoiţi să plece în căutarea unei vieţi mai bune, peste hotare.

Duminică, 27 septembrie, au loc alegeri locale în toată ţara pentru funcţiile de primar, preşedinte de consiliu judeţean, consilieri locali şi aleşi judeţeni.

În acest context, o bătrână din Focşani, în vârstă de 87 de ani, a fost filmată de o tânără, pe stradă, cu un îndemn la vot imprsionant. 

Femeia, care nu a avut o viaţă deloc uşoară, cu copii adoptaţi şi crescuţi din greu, nu a spus nimic despre pensie, despre vreun partid, nu vrea ajutoare, ci a menţionat că îşi doreşte doar fericire şi sănătate, nu numai pentru ea, cât pentru ţară şi pentru copiii ei aflaţi departe şi pe care-i vrea acasă.

“Votez pentru sănătate, pentru o viaţă mai fericită, pentru un loc de muncă pentru copilaşii mei. Am luat copii de crescut de la vârsta de 3 ani şi acum este în Italia. Mi-a murit soţul la 50 de ani. 

Am băiatul nevăzător complet, l-am ţinut în văduvie opt ani, la Bucureşti, pe vremea lui Ceauşescu şi l-am adus la o pregătire oarecare. Nu vede, dar are un cap extraordinar.  

Vrem o viaţă mai fericită, mai bună. Politicienii să conducă ţara asta înspre bine. Nu ne bucurăm că avem două-trei maşini. Ce folos că avem doi copii şi nu putem să-i ţinem în ţară că pleacă după o viaţă mai bună. Vreau o ţară mai liniştită, mai bogată, cum a fost odată”, a spus femeia în indemnul ei. 

 

 

Vă mai recomandăm şi:

Patru pretendenţi la funcţia de primar al municipiului Focşani. Candidaturile au rămas definitive

Alegeri „contactless” în anul pandemic 2020. Regulile stricte din secţiile de vot

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările