VIDEO Cum „se distrează“ în timpul serviciului un agent de pază de la o primărie. „Voi suporta cu bărbăţie consecinţele faptelor“

VIDEO Cum „se distrează“ în timpul serviciului un agent de pază de la o primărie. „Voi suporta cu bărbăţie consecinţele faptelor“

Paznicul este angajat al Primăriei Cîrligele FOTO Facebook

Paznicul este acum anchetat atât de primăria comunei care l-a angajat, cât şi de poliţie. El a intrat subit în concediu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un agent de pază al Primăriei comunei Cîrligele a fost surprins în timp ce bătea un localnic neputincios şi cu ceva probleme psihice.

Întâmplarea a avut loc în centrul satului, noaptea, iar din imaginile suprinse de un localnic şi distrubuite pe Facebook se vede clar cum agentul loveşte de mai multe ori, cu bastonul, bărbatul lipsit de apărare.

Şi primăria din localitate, dar şi Poliţia au demarat o anchetă în acest caz. 

“Am convocat în regim de urgenţă comisia de disciplină din cadrul primăriei, care va analiza cazul şi va dispune măsurile care se impun. Agentul respectiv a venit şi a cerut concediu de odihnă până la sfârşitul anului, pe perioada cercetărilor. Există sesizări ale oamenilor din localitate că băiatul care a fost bătut intră peste ei în curte şi în casă şi-i deranjează. El are nişte probleme de sănătate, a fost internat în repetate rânduri. În seara respectivă, băiatul acesta a mers la magazinul din localitate şi i-ar fi cerut vânzătoarei să-i dea de băut. Vânzătoarea a refuzat să-i dea, iar el ar fi devenit violent, moment în care vânzătoarea a chemat agentul de pază, care era în centru. La sosirea acestuia, lucrurile au degenerat, băiatul a spart geamul maşinii agentului, iar agentul l-a lovit. Este o faptă foarte delicată şi nu este voie să faci aşa ceva”, a declarat pentru Monitorul de Vrancea primarul comunei Cîrligele, Ştefan Moscu.

Paznicul a postat ulterior un mesaj pe Facebook, în care spune că îşi asumă faptele

"Astăzi mă simt trist când văd ca toată lumea mă condamnă  pentru un gest necugetat pe care l-am făcut acum 24 de ore încercând de fapt sa ajut nişte oameni agresaţi verbal si fizic de un ins în stare de ebrietate. Îmi asum responsabilitatea pentru fapta mea, atât la poliţie cat si la primărie am dat în scris explicaţii pentru ce am făcut si voi suporta consecinţele faptelor mele cu bărbăţie", a scris bărbatul pe pagina de Facebook

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: