Vânzătorii de struguri şi fructe de pe marginea E85, amendaţi şi alungaţi de poliţie

Vânzătorii de struguri şi fructe de pe marginea E85, amendaţi şi alungaţi de poliţie

Comercianţii au fost amendaţi de poliţie

Acţiunea a avut loc miercuri, în intervalul orar 11.00 – 14.00, obiectivul fiind cel de asigurare a unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică pe DN 2 - E 85.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii spun că au acţionat pentru  prevenirea şi combaterea faptelor ilicite de comerţ cu produse agricole, ce se comit în pieţe agroalimentare şi în zona de siguranţă a DN 2 E85.

Totodată, activitatea a avut drept scop şi  prevenirea accidentelor rutiere.       

“Au fost efectuate cu această ocazie 25 de controale, fiind aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale, din care 16 pentru nerespectarea prevederilor O.G. 43/1997, privind regimul drumurilor, 2 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, 2 pentru încălcarea prevederilor Legii 145/2014, privind  stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol şi 1 pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor fapte ilicite de comerţ. Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate a fost de 12.070 de lei”, potrivit IPJ Vrancea.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: