UPDATE Două fetiţe din Mărăşeşti, în comă la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti după ce s-au intoxicat cu medicamente

UPDATE Două fetiţe din Mărăşeşti, în comă la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti după ce s-au intoxicat cu medicamente

Copiii au găsit medicamentele în gunoaie

Fetele, în vârstă de trei şi patru ani, provin din familii sărace şi au înghiţit pastilele după ce le-au găsit la o groapă de gunoi. Ele au fost luate aseară cu salvarea şi duse direct la Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Potrivit medicilor de la Spitalul "Grigore Alexandrescu", cele două fete şi-au mai revenit, în prezent starea lor fiind stabilă.

Două fetiţe în vârstă de trei şi patru ani din Mărăşeşti se luptă să supravieţuiască la Spitalul „Grigore Alexandrescu" din Bucureşti, după ce s-au intoxicat cu medicamente.

Fetițele locuiau împreună cu părinții lor în locuinţele modulare puse la dispoziţie de primărie, în localitatea Mărășești

Potrivit familiilor lor, copilele obişnuiau să se joace lângă o groapă de gunoi de la marginea oraşului, unde au găsit medicamentele pe care le-au înghiţit ca pe bomboane.

,,Copiii se jucau printre gunoaie, au găsit niște medicamente și le-au mâncat,, a spus Gabriel Arsenici, tatăl unei dintre fetițe.

,,Bătrânii ăștia fac curat și aruncă la întâmplare medicamentele, iar copiii au apucat, că-s copii și au zis că-s bumboane,,, a declarat Carolina Arsenici, bunica celor două fetițe care sunt verișoare.

Se pare că este vorba despre medicamente foarte puternice, întrucât fetele s-au resimţit repede, fiind preluate de ambulanţă în stare de comă şi duse direct la Bucureşti.

Momentan, fetiţele,  sunt supravegheate de părinţi.

Pe fir a intrat și Protecția Copilului, care-și va face propria anchetă cu privire la acest caz.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările