Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului din Focşani se dotează cu aparatură medicală cu bani europeni

Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului din Focşani se dotează cu aparatură medicală cu bani europeni

UPU Focşani

Contractul, al cărui beneficiar este consiliul Judeţean Vrancea, a fost semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi a fost semnat contractul de finanţare pentru proiectul intitulat „Dotarea cu aparatură medicală modernă a Unităţii de Primire Urgenţe, Focşani”.

Valoarea totală a contractului este de 4.641.692,58 lei (985.497 euro), din care finanţarea nerambursabilă pentru implementarea proiectului, din fonduri europene şi din bugetul naţional este de 4.548.858,73 lei (965.787 euro), ceea ce reprezintă 98% din valoarea totală eligibilă aprobată, acesta fiind finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale 8.2 Îmbunătăţirea calităţii şi a eficienţei îngrijirii spitaliceşti de urgenţă.

Astfel, Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Focşani va fi primi 15 tipuri de dotări medicale moderne în vederea asigurării infrastructurii necesare realizării îngrijirilor spitalicesti de urgenţă la standardele europene conform legislatiei armonizate a României cu cea a UE.

Perioada de implementare a proiectului este de 27 de luni, în perioada 1 martie 2018 – 31 mai 2020.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: