Un vrâncean a câştigat „Cupa României“ la Yachting. Adrian Vîrlan a traversat acum patru ani Atlanticul FOTO

Un vrâncean a câştigat „Cupa României“ la Yachting. Adrian Vîrlan a traversat acum patru ani Atlanticul FOTO

Adrian Vîrlan a făcut parte din echipajul câştigător FOTO Adrian Vîrlan

Bărbatul deţine o afacere în zona IT şi este extrem de pasionat de acest sport pe care îl practică de zece ani, în echipă cu alţi concurenţi.

Ambarcaţiunea "Odessos", din care face parte şi focşăneanul Adrian Vîrlan, s-a clasat pe primul loc în "Cupa României" Alpha Bank (Kaufland Regatta) la Yachting, competiţie desfăşurată sâmbătă şi duminică la Mangalia.

Ambarcaţiunea aparţine unui român stabilit în Germania şi din echipaj au făcut parte cinci persoane.

"Au fost două zile foarte frumoase şi grele, cu ocoliri de balize şi alte provocări iar noi am reuşit să ocupăm locul I", ne-a declarat Adrian Vîrlan.

Focşăneanul este de profesie IT-ist şi este pasionat de acest sport.  De altfel, în anul 2017 a participat, în calitate de căpitan de echipă, la competiţia Atlantic Rally for Cruising (ARC), o provocare pentru foarte mulţi navigatori. 

A reuşit atunci să traverseze Oceanul Atlantic pe vele într-o cursă de 2.700 mile marine, respectiv aproximativ 5.000 km, aventura românilor având ca scop ajutorarea copiilor cu autism.

Adian Vîrlan ne-a mărturisit că anul viitor vrea din nou să traverseze Atlanticul, cu ajutorul unor sponsori, şi că ar dori să dezvolte acest sport şi aici, prin asociaţia pe care o deţine.

Vă mai recomandăm:

FOTO Cine sunt românii care pleacă în aventura vieţii lor, peste Atlantic, pentru a salva copiii cu autism

Yachting-ul, promovat ca sport regional al Dobrogei

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările