Un copil a spart 18 maşini într-o săptămână. El a împărţit prada cu alţi trei minori care au stat „de şase“

Un copil a spart 18 maşini într-o săptămână. El a împărţit prada cu alţi trei minori care au stat „de şase“

Copiii au spart 18 maşini

Poliţiştii au reuşit identificarea a patru minori, de 14 şi 15 ani, bănuiţi de săvârşirea mai multor furturi din auto pe raza municipiului Focşani,  în perioada 3-11 ianuarie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din cercetările poliţiştilor,  s-a stabilit faptul că în timpul nopţii, cei patru minori se deplasau pe străzile din municipiul Focşani iar unul dintre aceştia, în vârstă de 14 ani, din judeţul Tulcea, prin forţarea butucului portierei, ar fi pătruns în interiorul a 18 autoturisme, majoritatea taxiuri, de unde ar fi sustras diverse bunuri, timp în care ceilalţi minori ar fi supravegheat zona. 

Ulterior, valorile sustrase ar fi fost împărţite între cei în cauză, prejudiciul ridicându-se la peste 5.700 lei.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor în cauză poliţiştii au efectuat patru percheziţii domiciliare, două pe raza municipiului Tulcea şi două pe raza municipiului Focşani.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, faţă minorul de 14 ani, din judeţul Tulcea s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Focşani, cu propunere de arestare preventivă.

Activităţile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, poliţiştilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Tulcea precum şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vrancea.

Dacă apreciezi acest articol, te aşteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: