Un copil şi o femeie, intoxicaţi cu fum într-un incendiu produs în scara unui bloc

Un copil şi o femeie, intoxicaţi cu fum într-un incendiu produs în scara unui bloc

Pompierii au intervenit de urgenţă

Pompierii spun că incendiul  a fost declanşat de o persoană care a fumat pe scara blocului. Cele două victime au refuzat transportul la spital.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit marţi dimineaţă, cu trei echipaje, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un bloc situat pe str. Aleea Scolii din municipiul Focşani.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

"În urma incendiului au ars materiale de hârtie şi carton, aproximativ 50 kg, depozitate pe casa scării, la ultimul etaj. De asemenea, s-au deteriorat firele de la instalaţia electrică, precum şi  planşeul şi pereţii  blocului de la etajul 4. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat la două victime, un băiat de 13 ani şi o femeie de 47 de ani, intoxicate uşor cu fum. Victimele au refuzat transportul la spital. Cauza probabilă a producerii evenimentului: fumatul în loc nepermis", potrivit ISU Vrancea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: