Un consilier superior de la fiscul din Vrancea, prins în flagrant în timp ce lua mită. Ce au decis judecătorii

Un consilier superior de la fiscul din Vrancea, prins în flagrant în timp ce lua mită. Ce au decis judecătorii

Administraţia Finanţelor Publice Vrancea

Iniţial, angajatul Administraţiei Finanţelor Publice Vrancea a fost reţinut pentru 24 de ore, în urma flagrantului realizat de Serviciul Judeţean Anticorupţie Vrancea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Ştiri pe aceeaşi temă


Un inspector de la Finanţe a fost reţinut sâmbătă, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de luare de mită. Procurorii l-au prezentat în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă, însă judecătorul de şedinţă a hotărât instituirea măsurii arestului la domiciliu.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani, este consilier superior la Administraţia Finanţelor Publice Vrancea şi ar fi luat bani de la un patron de magazin pentru a trece cu vederea aspectele constatate în urma unui control.

Flagrantul a fost organizat de ofiţeri din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Vrancea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: