VIDEO Un bătrân din Vulturu a murit în sediul Poliţiei Vrancea în timp ce scria o reclamaţie

VIDEO Un bătrân din Vulturu a murit în sediul Poliţiei Vrancea în timp ce scria o reclamaţie

Evenimentul s-a întâmplat în sediul IPJ Vrancea

Bătrânului i s-a făcut rău iar manevrele de resuscitare nu l-au readus la viaţă. Acesta era cunoscut cu afecţiuni cardiace.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 76 de ani din comuna Vulturu a venit azi dimineaţă la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea pentru a depune o reclamaţie. Bătrânul intenţiona să sesizeze nişte infracţiuni silvice.

A urcat două etaje şi s-a aşezat pe un scaun. A apucat să vorbească puţin cu poliţiştii, a luat o foaie de hârtie şi un pix însă nu a apucat să scrie nimic. I s-a făcut rău şi a căzut de pe scaun. Poliţiştii au chemat ambulanţa iar cadrele medicale au încercat să-l resusciteze. Fără succes.

“La data de 2 septembrie a.c., ora 09.00, un bărbat în varstă de 76 ani din comuna Vulturu, s-a prezentat din proprie iniţiativă la sediul IPJ Vrancea pentru a sesiza o problemă de natură silvică. După ce a fost invitat şi condus la biroul de specialitate, i s-a făcut rău, motiv pentru care a fost solicitată intervenţia unui echipaj medical. Medicul a efectuat manevre de resuscitare, însă rezultatul a fost negativ. Pe toată perioada în care bătrânul a fost prezent în sediul inspectoratului, acesta a fost însoţit de un membru al familiei, care a confirmat că persoana decedată suferea de afecţiuni cardiace. Trupul bărbatului a fost transportat la SML Vrancea pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii”, ne-a spus inspectorul principal Bogdan Toader, de la biroul de presă al poliţiei. 

Bătrânul era însoţit de rude care, însă, nu au vrut să stea de vorbă cu presa. Urmează ca medicii legişti să se pronunţe asupra cauzelor care au condus la decesul bătrânului.

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările