Un bărbat venit din Anglia a ameninţat că se aruncă de la etajul cinci al centrului din Focşani în care se afla în carantină

Un bărbat venit din Anglia a ameninţat că se aruncă de la etajul cinci al centrului din Focşani în care se afla în carantină

Politie

Un bărbat din localitatea vrânceană Sihlea a ameninţat sâmbătă seară că se aruncă de la etajul cinci al centrului de carantină în care se afla după ce a călătorit în Anglia. Bărbatul a coborât de pe pervaz după circa 30 de minute si a acceptat să rămână în centru.

Bărbatul ar fi revenit din Liverpool şi ar fi fost plasat în autoizolare, însă nu a respecat măsura. El a fost găsit de poliţişti pe stradă şi a fost adus sâmbătă în centrul de carantină din centrul Focsaniului.

În jurul orei 21.00, bărbatul s-a urcat pe pervazul geamului din camera sa, de la etajul cinci, şi a început să ameninţe că se aruncă în gol. La fata locului au venit mai multe echipe de poliţişti, pompieri şi negociatori, care circa 30 de minute au purtat discuţii cu bărbatul pentru a l convinge să coboare de pe pervaz.

Bărbatul a ameninţat în tot acest timp că se aruncă în gol. Nemulţumit că nu are ţigări şi invocănd că este sechestrat "deşi nu a omorât pe nimeni", vrănceanul a cerut să fie lasat acasă.

În cele din urmă a fost convins că coboare de pe geam dar şi să rămână în centrul de carantină.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: