Un bărbat care a întreţinut raporturi sexuale cu o copilă a sunat la 112 după ce a primit ameninţări de la tatăl fetei. Ce spune poliţia

Un bărbat care a întreţinut raporturi sexuale cu o copilă a sunat la 112 după ce a primit ameninţări de la tatăl fetei. Ce spune poliţia

Bărbatul cercetat a sunat la 112

Poliţia oraşului Odobeşti a deschis dosar penal pentru infracţiunea de act sexual cu un minor. Sesizarea la 112 a fost făcută duminică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din Odobeşti au în lucru un dosar penal din data de 28 iulie, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor.

Duminică, persoana reclamată în dosarul penal aflat în lucru a apelat lai numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, anunţând faptul că este ameninţat de un vecin şi solicitând intervenţia unui echipaj de poliţie.

Vecinul nu era altcineva decât tatăl fetei cu care bărbatul a întreţinut raporturi sexuale. Deşi s-a spus că tatăl fetei ar fi mers la uşa celui care a atentat la pudoarea acesteia cu toporul, poliţia neagă incidentul.

"Imediat (în aprox. 5 min.), la faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Odobeşti, care a identificat persoana reclamată şi a audiat-o, în vederea clarificării celor întâmplate în cauză. În timp ce bărbatul reclamat era audiat de către poliţişti, reclamantul a sunat din nou la 112, cu toate că nu era într-o stare de pericol. După finalizarea audierii persoanei reclamate, poliţiştii l-au audiat şi pe apelant, pentru a stabili cu exactitate aspectele petrecute. Facem precizarea că nu a fost folosit niciun obiect contondent (secure, etc.) în timpul desfăşurării acestui eveniment. În prezent, la nivelul Poliţiei oraşului Odobeşti există înregistrată o singură plângere, şi anume cea de act sexual cu un minor", potrivit IPJ Vrancea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: