Bărbatul care a căzut în râul Putna, în zona cascadei, a fost găsit mort

Bărbatul care a căzut în râul Putna, în zona cascadei, a fost găsit mort

Cascada Putnei FOTO: Wikipedia

Bărbatul care a căzut, vineri seară, în râul Putna, în zona cascadei, a fost găsit mort, după mai multe ore de căutări. Misiunea pompierilor şi a jandarmilor a fost extrem de dificilă din cauza zonei greu accesibile, terenul fiind accidentat şi stâncos, dar şi a întunericului.

UPDATE 11.35 Potrivit Jandarmeriei Vrancea, care a coordonat acţiunea de căutare, în jurul orei 23.25 , după mai multe ore de căutări, echipele de salvatori l-au găsit pe bărbatul care a căzut în apă, trupul fiind la aproximativ 100 de metri în aval de Cascada Putnei, agăţat în rădăcini de copaci.
 
În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate conform protocoalelor medicale, bărbatul de 70 de ani a fost declarat decedat.
 
Vineri seară, un bărbat a sunat la 112, cerând ajutor, după ce un cunoscut al său a căzut în cascada Putna. Bărbatul era extrem de agitat, nu a putut preciza nimic despre cel care a alunecat şi nici nu a menţionat ce făceau la ora târzie în zona respectivă, care este extrem de greu accesibilă. Singura precizare a fost că bărbatul a alunecat şi ulterior a căzut în râul Putna, zona Cascada Putnei.
 
La faţa locului au ajuns un echipaj de la Postul de Jandarmi Montan Lepşa, trei echipaje ISU, poliţişti şi o echipă Salvamont Vrancea, care au început căutările într-o zonă cu stânci şi teren accidentat, greu accesibilă.
 

Un bărbat  a alunecat şi a căzut în Cascada Putna, din comuna Tulnici, vineri seara, după ora 20.00.

Din primele informaţii, este vorba de un bărbat de aproximativ 70 de ani, din judeţul Brăila.

La faţa locului se deplasează o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi  o ambulanţă  SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra şi  o autospecială transport scafandri la intervenţie şi o barcă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: