Trei milioane de lei încasate în plus la bugetul de stat pe primul trimestru în Vrancea

Trei milioane de lei încasate în plus la bugetul de stat pe primul trimestru în Vrancea

Contribuabilii vrânceni sunt printre cei mai disciplinaţi în materie de plăţi

În trimestrul I, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea a realizat venituri bugetare în suma de 186,82 milioane lei, cu 2,95 milioane lei mai mult faţă de planul de încasări venituri bugetare transmis de MFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Planul de încasări venituri bugetare transmis de Ministerul Finanţelor Publice pentru trimestrul I 2014 a fost de 183,87 milioane lei, gradul de realizare a acestuia fiind de 101,61%.

În structură, situaţia privind  încasările la bugetul general consolidat este următoarea:buget de stat - 81,25 milioane lei; buget Fond naţional unic de asigurări de sănătate - 29,25 milioane lei; buget asigurări sociale de stat - 74,17 milioane lei;  buget asigurări pentru şomaj - 2,15 milioane lei.

Bugetul de stat este principală sursă a veniturilor realizate la bugetul general consolidat cu 43,49% din total încasări, urmat îndeaproape de bugetul asigurărilor sociale de stat cu 39,70%.

Încasările realizate în trimestrul I 2014 pe total buget general consolidat sunt mai mari cu 7,07% faţă de cele din perioada similară a anului 2013.

Mai puteţi citi:

Încasări peste program pentru fiscul vrâncean în prima lună a lui 2014

Fiscul vrâncean continuă să-şi bată propriile recorduri la încasări bugetare

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: