FOTO Traseu turistic din Munţii Vrancei, închis din cauza riscului ridicat de avalanşă

FOTO Traseu turistic din Munţii Vrancei, închis din cauza riscului ridicat de avalanşă

Traseul turistic a fost închis

La începutul lunii martie a acestui an, o tânără turistă a murit în Rezervaţia cheile Tişiţei, după ce a fost surpinsă de o avalanşă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În acest weekend, o echipă de salvatori montani s-a aflat la datorie în baza Păuleşti şi în patrulare pe traseul turistic din Cheile Tişiţei.

După mai bine de două zile de ninsoare, în zona montană stratul de zăpadă atinge între 30 şi 50 de centimetri, acesta fiind foarte instabil, înregistrându-se numeroase curgeri pe versanţi.

"În aceste condiţii Serviciul Public Judeţean Salvamont Vrancea declară închis traseul turistic din Rezervaţia Cheile Tişiţei, din cauza riscului ridicat de avalanşă. Pentru o deplasare în siguranţă vă recomandăm documentarea prealabilă cu privire la starea traseelor turistice pe care urmează să le abordaţi, echiparea corespunzătoare şi informarea asupra prognozei meteo, contactându-ne la 0-SALVAMONT/ 0725 826 668", se anunţă într-o postare făcută de Serviciul Salvamont Vrancea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: