Toţi deţinuţii de la Penitenciarul Focşani înscrişi la cursurile de şcolarizare au promovat clasa

Toţi deţinuţii de la Penitenciarul Focşani înscrişi la cursurile de şcolarizare au promovat clasa

Festivitate de absolvire la Penitenciarul Focşani

La cursurile şcolare începute în luna septembrie a anului trecut au fost înscrişi 31 de deţinuţi, respectiv 15 la  clasele I-IV şi 16 la clasele V-VIII.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, 14 iunie, în cadrul Penitenciarului Focşani, a avut loc festivitatea de încheiere a anului şcolar 2018 - 2019 pentru persoanele private de libertate aflate în custodia unităţii.

În urma rezultatelor obţinute de către cei 31 deţinuţi participanţi la cursurile de şcolarizare, au promovat 15 deţinuţi din ciclul primar şi 16 deţinuţi din ciclul gimnazial.

"În cadrul festivităţii de încheiere a anului şcolar, persoanelor private de libertate le-au fost înmânate diplome de absolvire şi au fost încurajate de către conducerea penitenciarului să continue procesul de reintegrare post-detenţie în vederea adaptării la cerinţele vieţii sociale", potrivit comisar şef de penitenciare Georgeta Gură, purtător de cuvânt Penitenciarul Focşani.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: