Tensiuni în PNL Focşani. Alesul local Ionuţ Filimon a fost exclus din partid iar Vioricăi Pleşa i s-a cerut demisia din funcţia de consilier judeţean

Tensiuni în PNL Focşani. Alesul local Ionuţ Filimon a fost exclus din partid iar Vioricăi Pleşa i s-a cerut demisia din funcţia de consilier judeţean

Ionuţ Filimon (dreapta), la depunerea jurământului de învestire ca ales local

Liberalii aşteaptă şi din partea unui alt ales cu probleme, Viorica Pleşa, să facă un pas în spate şi să-şi dea demisia din funcţia de consilier judeţean.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consiliul Local Executiv al PNL Focşani a decis luni seara, cu 38 de voturi pentru şi 9 împotrivă, excluderea din partid a lui Ionuţ Filimon, care în urma alegerilor locale din 5 iunie a devenit consilier local.

Lui Filimon i se reproşează faptul că ar fi ascuns anumite probleme penale pe care le-ar fi avut în trecut, pe care acesta le-a negat permanent, cerându-i-se până la validarea mandatului să facă un pas în spate, lucru refuzat de acesta.

Excluderea din partid s-a făcut în lipsa lui Ionuţ Filimon, iar decizia finală în acest caz va fi luată de Biroul Permanent Judeţean al PNL.

”Consiliul Local Executiv al PNL Focşani a avut 2 puncte pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi: analiza situaţiei după alegerile locale din 5 iunie şi propunerea de sancţionare prin excludere a lui Ionuţ Filimon ca urmare a activităţii sale care a adus prejudicii partidului. Decizia de excludere s-a luat cu majoritate de voturi, 38 la 9. Şi Biroul Permanent Local al PNL Focşani a votat această hotărâre. Urmează ca decizia de astăzi să fie discutată şi aprobată în Biroul Permanent Judeţean al PNL Vrancea”, a declarat Cătălin Toma.

În consecinţă, PNL va solcita şi încetarea mandatului de consilier local al lui Ionuţ Filimon şi înlocuirea sa cu un supleant, cel mai probabil Laura Mihaela Ciocoiaş.

Liberalii aşteaptă acum şi din partea unui alt ales cu probleme, Viorica Pleşa (foto dreapta), să facă un pas în spate şi să-şi dea demisia din funcţia de consilier judeţean, după ce în trecut a avut o condamnare cu executare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: