Telenovelă incendiară într-o comună din Vrancea. Cum a rămas fără maşină un medic veterinar amorezat, după un atac cu cocktail Molotov

Telenovelă incendiară într-o comună din Vrancea. Cum a rămas fără maşină un medic veterinar amorezat, după un atac cu cocktail Molotov

Locul unde a fost incendiată maşina

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz. Medicul amorezat până peste cap nu este la prima păţanie de acest gen.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un medic veterinar din comuna Păuneşti s-a ales miercuri seara cu maşina incendiată complet. Autoturismul acestuia, un SUV Honda, a ars complet în urma unui asalt cu o sticlă incendiară, iar martorii prezenţi la faţa locului nu au putut interveni pentru a mai salva ceva din maşină.

Responsabili cu incendierea maşinii sunt doi soţi din comuna Păuneşti, care şi-au recunoscut faptele. Aceştia l-au urmărit pe doctor până în centrul comunei, pentru a-i cere socoteală că le-ar fi sedus fiica.

Medicul veterinar a reuşit să scape din mâine lor, prin fugă, dar cum oamenii au venit pregătiţi să se răzbune au scos dint-o sacoşă o sticlă incendiară şi au aruncat-o direct în maşină.

În câteva minute totul s-a transformat în cenuşă şi fiare arse. Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz.

Medicul este însurat şi în trecut a mai fost implicat într-un scandal amoros, care l-a costat zile bune de spitalizare, după ce a fost bătut de un consătean.

citeste totul despre: