Tatăl secretarului judeţului, încă 50.000 de lei de la Consiliul Judeţean Vrancea pentru întreţinerea aparatelor de aer condiţionat

Tatăl secretarului judeţului, încă 50.000 de lei de la Consiliul Judeţean Vrancea pentru întreţinerea aparatelor de aer condiţionat

Aparatele de aer ale Consiliului Judeţean sunt costisitoare pentru buget

Consiliul Judeţean Vrancea are 57 de aparate de aer condiţionat, ceea ce rezultă că instituţia plăteşte 1200 de lei pe an numai pentru întreţinerea aparatelor existente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consiliul Judeţean Vrancea a încredinţat direct firmei Harions Serv, aparţinând lui Ion Harabagiu, tatăl celei care este mâna dreaptă a lui Marian Oprişan în Consiliul Judeţean Vrancea, Raluca Dan, contractul de servicii de reparare şi întreţinere a aparatelor de aer condiţionat.

Constractul are o valoare de 50176 de lei pentru nouă luni din anul 2014, ceea ce înseamnă că în fiecare lună Consiliul Judeţean plăteşte peste 100 de lei pentru întreţinerea fiecărui aparat de aer condiţionat, dacă această întreţinere se face cu adevărat.

Prin urmare, întreţinerea unui aparat de aer condiţionat pe timp de un an costă în jur de 1200 de lei, ceea ce este, să recunoaştem, o afacere pentru firma care a pus mâna pe contract, având în vedere că preţul unui aparat nou de aer condiţionat este cam tot aşa, preţ în care este înclusă şi o garanţie de doi sau trei ani.

Pe lângă contractul de la Consiliul Judeţean Vrancea, Harions Serv mai are şi alte contracte extrem de avantajoase cu principalele instiotuţii publice din Focşani, cum este cel de la Spitalul Judeţean „Sf. Pantelimon”, unde anual se plătesc peste 300.000 de lei pentru întreţinerea celor 300 de aparate.

Mai puteţi citi:

Răcoare în familie la consiliul judeţean

Răcoare de 300.000 de lei la Spitalul „Sf. Pantelimon” din Focşani, de la tatăl secretarului judeţului

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: