Tarife noi pentru măturatul stradal în Focşani. Cum justifică şefii CUP Salubritate ajustările făcute

Tarife noi pentru măturatul stradal în Focşani. Cum justifică şefii CUP Salubritate ajustările făcute

Gunoiul va fi mai scump la Focşani

Noile tarife vor fi aprobate în şedinţa Consiliului Local de joi, 27 iunie. Ele au fost aprobate de Consiliul de administraţie al CUP Salubritate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aleşii municipali vor aproba în şedinţa de joi noile tarife pentru activitatea stradală din Focşani. Nu ştim dacă acest lucru se va regăsi şi în facturile focşănenilor, dar în mod sigur majorarea tarifelor se va răsfrânge asupra bugetului local, care trebuie să susţină cu bani mai mulţi activitatea CUP Salubritate.

Potrivit memoriului justificativ trimis de CUP Salubritate, ajustarea tarifelor s-a făcut în condiţiile în care în anul 2019 salariul minim a fost majorat la 2.080 de lei/lună, crescând astfel costurile cu munca vie.

De asemenea, şi preţurile la combustibili au crescut destul de mult iar preţurile de depozitare a deşeurilor la rampa de la Muchea au fost majorate de la 60,75 de lei/tona la 65,70 de lei/tona.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: