Tânţarii care au rezistat „raidului“ aerian din Focşani, atacaţi şi la sol. Ce zone sunt vizate

Tânţarii care au rezistat „raidului“ aerian din Focşani, atacaţi şi la sol. Ce zone sunt vizate

Dezinsecţia va avea loc în următoarele două săptămâni

Operaţiunea este organizată de Primăria Focşani, prin Direcţia de Dezvoltare Servicii Publice şi va dura două săptămâni.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă cu o săptămână, la Focşani a avut loc o campanie de dezinsecţie aeriană, cu elicopterul, pentru combaterea ţânţarilor.

Timp de două zile, din elicoptere au fost împrăştiate substanţe pentru stârpirea ţânţarilor care au pus stăpânire pe oraş, dar se pare că acestea nu şi-au făcut prea bine efectul.

Localnicii au continuat să se plângă de invazia ţânţarilor agresivi, astfel că Primăria va demara o acţiune şi la sol, care va cuprinde însă numai zone verzi.

"Primăria Municipiului Focşani, prin Direcţia de Dezvoltare Servicii Publice Focşani, anunţă că pe raza Municipiului Focşani se va demara o acţiune de DEZINSECŢIE în perioada 24 Iunie – 05 Iulie 2019 in intervalul orar 21:00 - 05:00 pe domeniul public (suprafeţele parcurilor, spaţiilor verzi şi cimitirelor). Produsul folosit este K-Othrine Profi Ec 250", potrivit unui comunicat al DDSP Focşani.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: