FOTO VIDEO Tânăr din Panciu, mort după ce a intrat cu maşina în semnalul de intrare în comuna Boloteşti

FOTO VIDEO Tânăr din Panciu, mort după ce a intrat cu maşina în semnalul de intrare în comuna Boloteşti

Accidentul a avut loc astăzi după-amiază

Un tânăr a murit şi alte două persoane au fost grav rănite după ce s-au răsturnat cu maşina în şanţ. Din cauza vitezei şi a carosabilului umed, şoferul a pierdut controlul volanului iar maşina s-a izbit violent de semnalul de piatră  de la intrarea în comuna Boloteşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trei bărbaţi din oraşul Panciu se îndreptau spre casă după ce-şi făcuseră cumpărăturile în Focşani. Ploua mărunt iar carosabilul era alunecos. La un moment dat, aflaţi pe drumul naţional 2D, la intrarea în comuna Boloteşti, şoferul, în vârstă de 32 de ani, a pierdut controlul volanului.

Maşina a intrat în şanţ, a smuls o cruce din fier aflată pe marginea drumului şi s-a înfăşurat în jurul indicatorului de intrare în comună.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi de ambulanţă precum şi o maşină de descarcerare. Trupul neînsufleţit al şoferului fusese aruncat câţiva metri în şanţ iar pentru scoaterea din maşină a celorlalţi doi pasageri a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.

 

Pasagerul din dreapta, de 57 de ani, este chiar tatăl şoferului mort în accident. Pe jos erau împrăştiate mărfurile din autoturism, cartofi, ceapă şi un sac cu tărâţe.

"În jurul orei 15.00, pe DN2 D, un autoturism care se deplasa dinspre Focşani, pe fondul carosabilului umed pe timp ploios, a pierdut controlul asupra direcţiei, derapând şi ieşind în afara părţii carosabile, unde a intrat în coliziune cu un totem. A rezultat decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor două persoane care au fost transportate la Spitalul din Focşani pentru primirea de îngrijiri medicale", a declarat Cristi Manta, de la Poliţia Rutieră Vrancea.

Accidentul s-a produs în acelaşi loc în care, în urmă cu 14 ani, o altă tragedie a lovit trei familii din Focşani. Trei tineri care mergeau într-o noapte la o discotecă şi-au pierdut viaţa după ce s-au răsturnat cu maşina în via de pe marginea drumului. Acum, autoturismul ajuns în şanţ a smuls din pământ chiar crucea de fier ridicată de familiile îndurerate în memoria copiilor lor.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: