Tânăr arestat după ce s-a dezbrăcat şi a încercat să violeze două femei

Tânăr arestat după ce s-a dezbrăcat şi a încercat să violeze două femei

Tânărul a fost arestat

Întâmplarea a avut loc marţi, 10 aprilie, în satul Bătineşti din comuna Ţifeşti. În aceeaşi zi a fost reţinut, iar miercuri seara a fost arestat pentru 30 de zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost marţi protagonistul a două tentative de viol. Aflat pe câmp, acesta a încercat să violeze o femeie de 44 de ani, dar a fost surprins de localnici şi alergat gol puşcă pe coclauri.

Scăpat de urmăritori, acesta s-a refugiat în curtea unei bătrâne, de 85 de ani, care făcându-i-se milă de el l-a luat în casă să-i dea să se îmbrace. Însă aici individul a tăbărât pe femeie, dar nu a apucat să-şi satisfacă poftele animalice fiind găsit de urmăritorii săi.

A fost data pe mâna poliţiei, iar miercuri seara a fost arestat pentru 30 de zile.

“În baza art. 226 alin.1 şi 2 C.pr.pen., cu referire la art. 202 C.pr.pen., art. 223 alin. 2 C.pr.pen., admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B(...) Dragoş Emilian pe o durată de 30 zile, începând cu data de 11.04.2018, până la data de 10.05.2018, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul cuvenit apărătorului din oficiu în cuantum de 130 lei, rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi, 11.04.2018, ora 17:00”, se arată în decizia instanţei.

citeste totul despre: