VIDEO UPDATE Suspecţi în cazul uciderii patronului unei case de schimb valutar din Focşani, prinşi în timp ce încercau să fugă din ţară. Ei au fost reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO TV Arad
FOTO TV Arad

Potrivit TV Arad, suspecţii, printre care şi o femeie, încercau să părăsească ţara pe la Vama Nădlac. Ei urmează să fie aduşi în Vrancea.

UPDATE: Cei trei suspecţi de crima patronului unei case de schimb valutar din Focşani au fost reţinuţi marţi dimineaţa pentru 24 de ore. Unul dintre bărbaţi este din Adjud, iar ceilalţi doi dintr-o comună din judeţul Bacău. ei au fost audiaţi toată noaptea.

Poliţiştii au dat de urma suspecţilor în cazul crimei din Vrancea, comisă vineri seara, când patronul unei case de schimb valutar din Focşani a fost ucis cu focuri de armă. Ar fi vorba despre trei bărbaţi şi o femeie.

"Mai mulţi suspecţi, printre care şi o femeie, au fost reţinuţi de IPJ Arad, Serviciul de Investigaţii Criminale şi Urmăriri. Aceştia au fost ridicaţi în timp ce încercau să plece din ţară, pe la Nădlac", potrivit TV Arad.

Postul de televiziune susţine că după efectuarea procedurilor de rigoare, suspecţii vor fi duşi în Vrancea pentru a da explicaţii despre uciderea afaceristului vrâncean.

Unul dintre suspecţi a fost întrebat de reporter dacă este autorul faptei, iar acesta a negat, susţinând că pleca din ţară ca să-şi caute de muncă.

Ce spune Poliţia de Frontieră

"Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, au depistat trei cetăţeni români căutaţi de autorităţi într-un dosar de omor.

În data de 25.02.2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, I.T.P.F. Oradea, s-au prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţenii români S.B., C.M. şi V.G., cu vârste cuprinse între 28 şi 47 ani, domiciliaţi pe raza judeţelor Bacău şi Vrancea, pasageri într-un autoturism BMW X5. În momentul efectuării verificărilor, constând inclusiv în accesarea bazelor de date specifice controlului de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele celor trei persoane era emisă o alertă, având ca obiect punerea în aplicare a unor mandate de aducere emise de către autorităţile române într-un dosar de omor. Persoanele în cauză au fost predate unei echipe operative din cadrul  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun", potrivit Poliţiei de Frontieră.

suspecti

Reamintim că patronul casei de schimb valutar, Constantin Chiriţă, a fost ucis vineri seara, cu focuri de armă, în maşina sa, în timp ce mergea spre casă, seara, în zona Slobozia Ciorăşti.

Atacatorii l-au blocat vîn trafic, într-o zonă izolată, şi au descărcat pur şi simplu pistolul în maşina afaceristului, ca în filmele cu mafioţi, unul dintre gloanţe nimerindu-l pe Constantin Chiriţă în zona braţului stâng, leziunile provocându-i decesul.

După execuţie, ucigaşii au abandonat maşina cu care au venit, o Toyota cu numere de Anglia, şi au fugit cu altă maşină.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite