Subprefectul de Vrancea, demis din funcţie după doar cinci luni. Ce i-au reproşat şefii lui din partid

Subprefectul de Vrancea, demis din funcţie după doar
cinci luni. Ce i-au reproşat şefii lui din partid

Radu Ţigănuş se întoarce la meseria sa de bază, de evaluator

Radu Ţigănuş a intrat în conflict cu conducerea actuală a USR PLUS Vrancea după ce şi-a depus candidatura la funcţia de preşedinte al USR PLUS Focşani şi şi-a acuzat contracandidaţii de fraudă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evaluatorul Radu Ţigănuş, membru USR PLUS a fost demis de Guvern din funcţia de subprefect, după doar cinci luni de activitate

Ţigănuş a intrat în conflict cu conducerea actuală a USR PLUS Vrancea după ce şi-a depus candidatura la funcţia de preşedinte al USR PLUS Focşani şi şi-a acuzat contracandidaţii de fraudă.

În urma acuzelor sale, alegerile interne s-au reprogramat, iar Radu Ţigănuş a pierdut la un vot diferenţă alegerile pentru funcţia de preşedinte al USR-PLUS Focşani.

Acţiunea sa nu a rămas nepedepsită iar el şi-a pierdut sprijinul politic din partea partidului, în urma unei şedinţe a Biroului Naţional al USR-PLUS.

"Biroul Naţional (BN) USR PLUS a votat retragerea sprijinului politic pentru ocuparea de către domnul Radu Ţigănuş a funcţiei de subprefect al judeţului Vrancea. Ieşirile publice ale domnului Radu Ţigănuş din ultima săptămână, în contextul alegerilor interne ale filialei USR PLUS Vrancea, au probat un comportament nepotrivit cu demnitatea funcţiei publice pe care o deţine în acest moment şi au adus prejudicii de imagine formaţiunii noastre politice. Urmează să fie solicitată în curând revocarea domnului Radu Ţigănuş din funcţia de subprefect al judeţului Vrancea", se menţiona într-un comunicat al USR-PLUS Vrancea, la vremea respectivă.

Conducerea USR-PLUS Vrancea a votat o nominalizat o nouă persoană pentru funcţia de subprefect, care este Augustin Negruţ, care, cel mai probabil, va fi numit în noua demnitate în luna august.

Vă mai recomandăm:

Evaluatorul Radu Ţigănuş, validat în funcţia de subprefect de Vrancea din partea USR-PLUS

Alegeri cu poliţia la uşă la USR Focşani. Scrutinul a fost anulat şi se discută de excluderi VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările